12 december 2016: Werkzaamheden

Op dit moment zijn er werkzaamheden gaande. Dit is vanwege een gasleiding, die loopt door het gebied van de Groote Melanen. In verband met de veiligheid is er vorig jaar extra grond dekking op deze leiding aangebracht. Deze dekking dient nog iets uitgebreid te moeten worden. Fiets- en wandelpaden worden tijdelijk afgesloten en rijplaten neergelegd, om deze grond/zand te kunnen aanbrengen.

Bron: Gasunie

 

17 november 2016: Communicatie specialist gezocht

Het bestuur van de Stichting Natuurbehoud Groote Melanen ziet zich graag gesteund door een communicatie specialist ten behoeve van een effectieve communicatie met belanghebbenden, onder andere via deze website. Dit ter ondersteuning voor het bereiken van de doelen van onze stichting en de belanghebbenden. 

Bent u een sympathisant met relevante kennis van en ervaring in communicatie, waaronder de media, dan roepen wij u op ons te steunen. Indien u zich aangesproken voelt, meldt u zich dan via ‘contact’ op deze website.

 

15 november 2016: app BuitenBeter

Wist u, dat u problemen in het buitengebied snel en gemakkelijk kunt melden bij de gemeente? Dat kan met de app 'BuitenBeter'. Gemakkelijk en snel, meteen op de plek en het moment waarop u iets signaleert. Uw telefoon meldt uw observatie automatisch naar de juiste gemeente en voor het gebied de Groote Melanen is dat Bergen op Zoom.

Zo hebben wij aan de gemeente gemeld dat er auto's in het natuurgebied reden en aanwezig waren, waar dat niet de bedoeling is. Ook hebben wij een gevaarlijk overhellende boom gerapporteerd, die vervolgens is weggehaald. 

Zoek de app met uw mobiele telefoon of raadpleeg www.buitenbeter.nl.

 

 

1 november 2016: Prikbord, een nieuwe rubriek

U ziet het goed. Dit is een nieuwe rubriek. Hier willen we artikelen plaatsen, die niet in de andere rubrieken horen. We denken aan korte mededelingen, die tijdelijk op de website geplaatst worden, zoals aanstaande vergaderingen en activiteiten. Wanneer u denkt daarvoor inbreng te hebben, laat het ons dan weten via een tip in de rubriek 'Contact'. Klik daarvoor hier’.

 

 

Stichting Natuurbehoud Groote Melanen

KvK-nummer 59210168

RSIN 853369094

NL20 SNSB 0945 6186 54